KMOSites zorgt voor een grafisch ontwerp dat uw bedrijf de gepaste professionele uitstraling geeft

In deze moderne tijden is uw website de belangrijkste vertegenwoordiger van uw bedrijf. Door de kenmerkende snelheid van dit medium moeten bezoekers in een enkele oogopslag zien wat uw bedrijf precies doet en begrijpen waar uw onderneming voor staat.

Nadat we de inhoud van uw nieuwe of opgefriste website aan een passende lay-out gekoppeld hebben, tonen we u hoe gemakkelijk het is om uw website aan te passen met het door ons gebruikte CMS-systeem.

Hoe meer platforms uw website ondersteunen, hoe meer consumenten u bereikt. Daarom hecht KMOSites belang aan alle bestaande browsers, maar ook aan mobile devices zoals een smartphone of een tablet (denk maar aan de iPad).

In een webshop stellen bezoekers zelf een pakket aan producten samen die ze online kunnen bestellen, waarna ze betalen via overschrijving of met een online betalingsmodule. Uw bedrijf én de consument krijgen een automatische melding van de bestelling, zodat u alles feilloos kunt opvolgen en er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Instagram, ... Sociale media zijn het kanaal bij uitstek om snel en efficiënt te communiceren met professionele kennissen.

Eenvoudig gezegd betekent SEO alles wat kan worden gedaan om uw site gemakkelijk terug te kunnen vinden in de zoekrobotten op internet. De meest gebruikte en populaire zoekmachines zijn o.a. Google, Yahoo, Bing...

KMOSites is een erkende DNS-registrant voor .be domeinnamen. Daarnaast kunnen we ook domeinnamen met alle andere mogelijke extensies vastleggen, zoals .eu, .com, .biz, .net, ..

Na het kiezen van een domeinnaam kunnen wij voor u een volledig hostingpakket op maat samenstellen. Maar om het u gemakkelijk te maken, bieden we op deze pagina gestandaardiseerde combinaties aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

E-mail is een zeer belangrijk communicatiemiddel. KMOSites investeert dan ook in zware servers om de betrouwbaarheid van uw mailservice te garanderen.