KMOSites zorgt voor een grafisch ontwerp dat uw bedrijf de gepaste professionele uitstraling geeft

Websites

Gratis offerte aanvragen

 

In deze moderne tijden is de website van uw bedrijf het belangrijkste communicatiemiddel. Door de kenmerkende snelheid van dit medium moeten bezoekers in één enkele oogopslag zien wat uw bedrijf precies doet en begrijpen waar uw onderneming voor staat. Eveneens wenst de gebruiker op een snelle, gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier met u te kunnen communiceren. Hij moet in staat zijn om informatie te vragen, een offerte aan te vragen, een afspraak te maken,...

 

Om dat te bewerkstelligen, smelt KMOSites de krachtlijnen en de uitstraling van uw bedrijf samen in een efficiënte en vlot navigeerbare website. Door zijn jarenlange ervaring en in samenwerking met het E-marketing bedrijf Dimi bvba zijn we in staat om websites te bouwen die voldoen aan de strenge eisen van deze tijd. Dit zowel op technisch, commercieel als op marketing vlak. Een uitdaging die we telkens opnieuw met veel lef en goesting aangaan. Bovendien beschikken we over de kennis en het creatieve vernuft om ook uw volledige huisstijl te verzorgen, met inbegrip van het creëren van een eigen logo.

 

Het is voor ons vanzelsprekend dat wij veel aandacht besteden aan de laatste technologische snufjes en dat wij de websites 100% op maat bouwen.

 

Zeer belangrijk is dat al onze websites (inclusief de goedkoopste) responsive zijn. Dit wil zeggen dat uw website zich snel en automatisch aanpast aan alle apparaten. Dit laat de gebruiker toe om onder ideale omstandigheden uw website te bezichtigen.

 

U kan bij ons websites terugvinden in meerdere prijscategoriën en dit naargelang uw eisen, budget en behoeften. Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. U kan alvast naar onze belangrijkste realisaties klikken.

 

  • Website small (digitaal visitekaartje): prijs: € 250
  • Website Medium: prijs: € 995 - € 1.250
  • Website Large: prijs: € 1.500 - € 1.995
  • Website Extra Large: prijs: € 2.250 - € 2.995
  • Website à la carte: prijs: vanaf € 3.500 

 

Al onze prijzen zijn richtprijzen, exclusief B.T.W. en exclusief onderhoudscontract. Voor verdere informatie, voor het aanvragen van een offerte of voor het krijgen van een bezoek, dien je enkel het volgende formulier in te vullen en op te sturen. Wij beantwoorden snel uw vragen.

 

Onze ontwerpen zijn ook altijd in functie van zoekoptimalisatie voor google en perfect zichtbaar op het brede gamma aan toestellen/browsers die er bestaan.

 

Wij houden de laatste trends en mogelijkheden nauwlettend in de gaten, up to you als je erin wil meegaan.

 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
:
: *
: *
: *
Budget: *:
Verificatie:
18 min 7  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Persoonsgegevens aanpassen