Bel ons

SEA

Gebruiksvriendelijk
20 jaar ervaring
Prijs / kwaliteit
Website op maat

Search Engine Advertising

SEA (search engine advertising): tegen betaling plaatsen van advertenties met als doel om zoveel mogelijk vertoningen te bereiken, om zoveel mogelijk clicks te genereren en om zoveel mogelijk conversies te realiseren. Het meest bekende is adwords van Google. Het grote voordeel van adwords is dat je op korte termijn op een hoge positie in Google kan staan. U dient wel hiervoor uw budget flink in de gaten te houden. Het nadeel is dat wanneer je stopt met adwords, je goede positie in de zoekmachines ook direct verloren gaat. Daarom raden wij onze klanten aan die met adwords beginnen, zich goed te informeren en zich te laten begeleiden met bekwame en betrouwbare mensen. Ook dient er de nodige aandacht aan de SEO besteed te worden.

 

Wij hebben ervaren dat verschillende van onze klanten problemen hadden om een adwords campagne op te starten of om een adwords campagne op een aanvaardbaar niveau te houden, zowel budgetair als resultaat gebonden. Om deze redenen hebben wij besloten om onze klanten te helpen en  om ze een aantal diensten , tegen democratische prijzen, aan te bieden. 

 

Dit zijn de diensten die wij u kunnen aanbieden:

  • opstarten adwords-campagne
  • begeleiden adwords campagne
  • analyse adwords campagne
  • opleiding adwords
  • google analytics

 

U kan hiervoor het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij snel met u contact. Of u kan ons natuurlijk ook bellen voor meer informatie.

 

Wij verwijzen u ook graag naar een aantal SEA-tips.