Bel ons

KMOSites maakt uw website responsive

Gebruiksvriendelijk
20 jaar ervaring
Prijs / kwaliteit
Website op maat

Responsive website

 

Het belang van de mobiele apparaten en in het bijzonder de smartphone is in onze huidige maatschappij heel belangrijk geworden. Het maakt deel uit van ons dagelijks leven. Het is net om die reden dat KMOSites zeer veel aandacht besteedt aan de mobielvriendelijkheid van uw website.

 

Een website die niet mobielvriendelijk is kan veel negatieve gevolgen hebben en u een slecht imago bezorgen. Als een bezoeker een website aantreft dewelke niet gebruiksvriendelijk is op een mobiel apparaat (smartphone enz.) dan gaat dIe bezoeker op zoek naar een website die wel voldoet aan zijn behoefte. Dus, weg potentiële klant. Je bounce percentage van mobiele apparaten zal hierdoor hoger komen te liggen. Wat op zijn beurt als gevolg zal hebben dat jouw positie in Google zal verlagen. En daar ben je alvast niet gelukkig mee.

 

Is er een verschil tussen een responsive website en een mobiele site? Ja, er is een groot verschil. Een responsive website bestaat uit één site (één domeinnaam voor alle toestellen), één ontwerp en één en dezelfde content. De website zal zich automatisch aanpassen aan elk apparaat. Een mobiele site is een website die speciaal gemaakt is voor mobiele apparaten en dit veelal onder een eigen subdomein ( m.domeinnaam.be). Dit wil zeggen dat het ontwerp en de inhoud verschillend is van de gewone website. Indien u wenst kan je steeds bij ons terecht voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

 

Vermits wij bij KMOSites trots zijn op onze service gaan wij kosteloos meerdere malen per jaar uw mobielvriendelijke website testen op de laadtijd (zeer belangrijk).